markiser Huddinge

Skugg-sugen? Hos oss hittar du markiser i Huddinge av många olika slag – Kontakta oss på TENA-AB för att ta del av vårt sortiment och våra priser!

markiser Huddinge

Skugg-sugen? Hos oss hittar du markiser i Huddinge av många olika slag – Kontakta oss på TENA-AB för att ta del av vårt sortiment och våra priser!

markiser i Huddinge

Solen lyser med sin frånvaro under det svenska vinterhalvåret. När sommarhalvåret sedan gör sitt intåg kan solen vara mycket intensiv. Inte nog med att den är uppe under de flesta timmarna på dygnet. Den kan också vara oerhört varm och tvinga in människor i skugga. På TENA-AB förser vi stadens invånare med just skugga. Vi har markiser i Huddinge av många olika slag.

Vill du komma i kontakt med en markisexpert? Ring och berätta hur dina planer går och vad du önskar få markis i Huddinge till. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt möte.

Personlig service
Vi anpassar alla uppdrag som vi får utefter det specifika fallet. Behoven hos kunderna varierar, och därför gör även våra tjänster det.
Låga priser
Vi erbjuder inga överpriser. Tvärtom får våra kunder ta del av mycket konkurrenskraftiga priser på trycksaker av olika slag.
Klimatsmart
Vi strävar alltid efter att ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi väljer tryckfärg och övriga material utifrån denna strävan.

TENA-AB

Välkommen till Huddinges bästa specialistföretag inom markiser och andra solskydd!

Vi vågar kalla oss detta eftersom vårt team har en närmast lång erfarenhet av branschen. Varje år levererar, monterar, installerar och reparerar vi diverse solskydd för fönster runt om i staden. Vi arbetar såväl med privatpersoner som företag, föreningar och organisationer. Vårt sortiment sträcker sig från enklare markiser i Huddinge till större och mer täckande lösningar.

Läs vidare för att veta mer om vår verksamhet och de olika markiser i Huddinge som vi arbetar med. Om du vill komma i kontakt med oss direkt – Ring eller maila till oss för att boka tid för ett kostnadsfritt möte!

Behöver ni hjälp med era markiser?

Specialistkunskaper inom markiser i Huddinge

Vi är stolta över att ha blivit ett av Huddinges mest välrenommerade företag inom markiser. Företaget började litet men har under åren växt och getts förtroende av allt fler privatpersoner och företag i staden. Idag har många av de fina markiser som pryder Huddinge vår skickliga personal att tacka.

Engagerad partner

Kunden vet vad hen vill ha och vi kan markiser i Huddinge bättre än någon annan. Denna kombination är oslagbar när det gäller att nå den bästa lösningen i det unika fallet. När du som kund vänder dig till vårt team för markiser i Huddinge kan du räkna med engagemang. Vi brinner för att se till att varje projekt blir optimalt utifrån dess specifika förutsättningar. Detta gör både att vårt jobb blir betydligt roligare och att kunderna blir nöjda på löpande band!

Brett sortiment

Vårt sortiment av markiser har växt i takt med åren vi har varit verksamma i Huddinge. Idag har vi solskydd för fönster och markislösningar av många olika slag. ”Hur många kan det egentligen finnas?” tänker du kanske. Fönstermarkis, terrassmarkis, sidomarkis, balkongmarkis, pergolamarkis – Ja, för att nämna några! Det finns gott om olika markiser i Huddinge och vi arbetar med samtliga.

Vill du veta mer om vår verksamhet inom markiser i Huddinge? Ring eller maila till oss idag så svarar vi på dina frågor och funderingar. Om du vill veta mer om vårt sortiment av markiser i Huddinge – Läs vidare!

- Utvändiga markiser i Huddinge

Vi tycker inte att man ska behöva vara inomhus bara för att solen lyser varmt där ute. Det är bättre att införskaffa en markis i Huddinge som fyller skugg-behovet på din uteplats, balkong eller terrass. Vilken lösning passar dig?
- Balkongmarkis
Tillgång till balkong är en ynnest för många människor runt om i staden. Däremot kan det vara svårt att bruka den när solen steker som mest. Lösningen heter balkongmarkis, och sådana hittar du hos oss på TENA-AB!
- Terrassmarkis
Terrass och sommar är en oslagbar kombination. För att stadens terrasser ska kunna nyttjas även under sommarens varmaste dagar erbjuder vi terrassmarkiser. Dessa markiser i Huddinge anpassas utifrån de rådande omständigheterna för varje terrass. Ring oss för att komma i kontakt med en markisspecialist som kan berätta mer!
- Pergolamarkis
Trots dess stora utformning så är pergolamarkisen en av våra smidigaste lösningar. Smidig och därför mycket populär, särskilt hos företag som vill ha det där extra över sin uteservering och/eller terrass.
- Fönstermarkis
Fönstermarkisen är en av de markiser i Huddinge som beställs av störst variation av kunder. Solskydd för fönster är förstås nödvändigt i både privata bostäder och restauranger, kontor och offentliga byggnader. Varje år levererar vi på TENA-AB fönstermarkiser till privatpersoner och företag runt om i staden.
- Sidomarkis
En sidomarkis syftar främst till att dölja insyn till en trädgård, terrass, altan eller balkong. Den kan också syfta till att skydda platsen mot starka vindar. Vill du veta mer om pris och funktion hos våra sidomarkiser? Kontakta oss på TENA-AB idag!
- Vertikalmarkis
Inomhusmiljön bör vara fri från höga temperaturer. Ett sätt att uppnå detta är genom att införskaffa vertikalmarkis. En vertikalmarkis är nämligen ett solskydd för fönstret som sitter på utsidan av byggnaden. Mycket effektivt och dessutom väldigt snyggt!

- Utvändiga markiser i Huddinge

Vi jobbar både med markiser i Huddinge och solskydd för inomhusbruk. I vårt sortiment finner du persienner och gardiner av varierande funktion och form. Kontakta TENA-AB för att veta mer om vårt utbud av inomhuslösningar!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande markiser eller vill veta mer om våra tjänster och produkter?

4_Rektangel@2x

Helhetslösningar för markiser i Huddinge

När du tar hjälp av vårt team för markiser i Huddinge kan du räkna med att få hjälp hela vägen om så önskas. Vi bistår gärna redan vid projektering och planering av arbetet i en tidig fas. Detta för att du som kund ska ha koll på dina valmöjligheter och få tips om hur du kan tänka gällande markiser i Huddinge. Vi levererar sedan den markis i Huddinge som du valt, och monterar och installerar densamma. Om du dessutom har en markis som behöver lagas så ordnar vi med reparationsarbetet. Detta gäller oavsett om du har markis för fönster, markis för balkong, terrassmarkis eller annan lösning!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.