Njut av terrassluften även på hösten

Sommaren är över. Men det är ingen anledning till att söja. För tack vare uteplatstak kan du fortsätta njuta av den friska luften.

Dagarna blir allt kortare, men solen skiner fortfarande. Till skillnad från för några år sedan är september- och oktobermånaderna i Stockholm tillräckligt varma för att avnjutas utomhus. Så är det också i år om man tror på väderprognosen.

Om du har en trädgård eller terrass och har funderat på att taklägga den länge, ska du inte vänta längre och förlora tid. Sensommaren och tidig höst bjuder dig bokstavligen på att spendera dina lediga timmar, dagar och helger ute istället för inomhus. Vad sägs om en mysig solnedgång med din fru vid din sida eller en grillkväll med grannarna bredvid? Du kommer att tillbringa vintermånaderna i ett varmt hem ändå.

Enkel terrassluft: ett tak över huvudet också på terrassen

Ett tak över din terrass eller trädgård skapar en känsla av trygghet och välbefinnande. Du, din uteplats och dina trädgårdsmöbler är bättre skyddade mot regn och vind om vädret plötsligt förändras, vilket inte är ovanligt i detta land. Men även i starkt solsken ger rätt takläggning det nödvändiga skyddet för dig och dina nära och kära.

Kontakta oss som dina proffs på markiser och dylikt i Stockholm!